Terug naar ecolife.be

EcolifeecoDriving | FORMULES

ecoDriving | workshops

Ecolife organiseert workshops EcoDriving om de juiste technieken onder de knie te krijgen. Je leert de principes van EcoDriving aan en je kunt onmiddellijk aan de slag met je nieuwe kennis. Daarvoor gebruiken we 5 geavanceerde rijsimulatoren, voorzien van speciaal ontwikkelde programma’s.

Op de simulatoren oefen je de nieuwe technieken in en zie je meteen de voordelen van je nieuwe rijstijl. We sluiten de workshop af met een kleine competitie en een quiz. Wie raakt het verst met een beperkte hoeveelheid virtuele benzine?
In de quiz testen en vergroten we je kennis en inzicht in die aspecten van het autorijden die je tot een veiligere en ecologische autobestuurder maken.
De workshop duurt 3 uur en is bestemd voor groepen tot 15 personen. Per team van 2 of 3 personen staat een geavanceerde simulator ter beschikking.
Ecologisch rijden levert tot 390 euro per jaar op
De Standaard - ma 26 maart 2012

ecoDriving | events

We staan met onze simulatoren ook op verschillende evenementen. De deelnemers worden uitgedaagd om met slechts 0,1 liter brandstof zo ver mogelijk te rijden. Vooraleer je start legt de instructeur je de voornaamste principes van Ecodriving uit, zodat je klaar bent voor de rit.

Je kan je resultaten op onze site bekijken en je verbruik verder opvolgen met onze opvolgingsmodule. Zo ben je er zeker van dat wat je bij ons geleerd hebt, jezelf en het milieu ook echt heel wat bespaart.

ecoDriving | VOORWAARDEN